U bent hier: Wat doen we?

Globius activiteiten

Globius brengt kleefband, omsnoering, folie en toebehoren op de Belgische markt. Onze klanten zijn voornamelijk productiebedrijven uit diverse sectoren en hun logistieke partners.

Omdat we streven naar een uitmuntende kwaliteit, werken we met betrouwbare merken. Onze fabrikanten selecteren we volgens onze eigen waarden: betrokkenheid, integriteit en kwaliteit. Het partnership met onze leveranciers zorgt ervoor dat we u een excellente service kunnen aanbieden.

Globius is méér dan een groothandel of distributeur ! 

Onze persoonlijke aanpak creëert een basis voor een langdurige vertrouwensrelatie waarbij we uw groei en innovatie vooropstellen. Samen met u gaan we aan de slag om de beste oplossing voor uw organisatie te vinden. We helpen u kosten te besparen door onze expertise, producten en machines efficiënt in te zetten in uw onderneming. 

Staat u voor de aankoop van een nieuwe verpakkingsmachine? Kom ze testen in Globilab ! Breng gerust uw dozen, palletten en collega's mee en kom kijken hoe uw nieuwe oplossing er zou kunnen uitzien.

Blijf gefocust op uw core business en vertrouw uw projecten inzake tape, omsnoering en folie toe aan Globius. Samen met u tillen we uw bedrijf naar een hoger niveau. Hoe we dat precies aanpakken, lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Contacteer ons voor een afspraak.


Waarmee kunnen we u helpen?

Globius activiteitentabel

 

 

 

Tape en toebehoren

Tape en tape dispensers, afrolsystemen, dozen vormen, dozen sluiten

Meer info

Wikkelen

Folie en foliedispensers, horizontale wikkelaars, palletwikkelaars

Meer info

Omsnoeren

Omsnoeringsband, toebehoren, apparaten en omsnoeringsmachines

Meer info

Krimpverpakken

Krimpfolie (PE, PVC en POF),
hoeklassers en krimptunnels

Meer info