U bent hier: Inspiratie / Een medewerker aan het woord - Yentl de Clercq

Een medewerker aan het woord - Yentl de Clercq

Dol op ├ęclairkes en op haar kat. Spendeert haar vrije tijd graag aan vrijwilligerswerk en zwemmen.

Yentl De ClercqNa het behalen van mijn diploma Bedrijfsmanagement-Marketing/Sales begon de zoektocht naar een job. Na enkele weken stootte ik op de vacature bij Globius. Ik mocht er onmiddellijk aan de slag als binnendienstmedewerker, waar ik  alle bestellingen opvolg, zowel in aankoop als in verkoop. Ik verzorg ook  de logistiek naar de klanten.

Na enkele maanden kreeg ik de kans om me meer toe te leggen op sales. Ik doe marktonderzoek in diverse sectoren en bouw nieuwe klantenrelaties op. Door het telefonisch contact met verschillende mensen uit een brede waaier aan sectoren leer je de markt kennen en ontdek je welke noden er zijn inzake verpakking.

Als je recht van de schoolbanken in het bedrijfsleven stapt, is het moeilijk om in te schatten waar je naar op zoek bent in een job. Bij Globius krijg ik de kans om te leren, te groeien en te ontdekken wat ik graag en minder graag doe en waar ik goed in ben.

We werken met een jonge equipe wat zorgt voor een frisse en gemoedelijke sfeer tussen leeftijdsgenoten. Het wordt geapprecieerd om mee te denken aan nieuwe werkwijzen of ideeën om de firma in de kijker te plaatsen en dat vind ik wel leuk.

Het voordeel van een kleine KMO is dat ik nauw betrokken word bij alle aspecten van het bedrijf en dat er persoonlijk contact is tussen de collega’s. Dit trekt me enorm aan in deze firma en deze functie.

Terug naar nieuwsoverzicht

Tape en toebehoren

Tape en tape dispensers, afrolsystemen, dozen vormen, dozen sluiten

Meer info

Wikkelen

Folie en foliedispensers, horizontale wikkelaars, palletwikkelaars

Meer info

Omsnoeren

Omsnoeringsband, toebehoren, apparaten en omsnoeringsmachines

Meer info

Krimpverpakken

Krimpfolie (PE, PVC en POF),
hoeklassers en krimptunnels

Meer info