U bent hier: Globius & tesa

Globius & tesa

tesa

tesa is één van ‘s werelds bekendste merken voor zelfklevende producten en systeemoplossingen voor industrieel, commercieel en thuisgebruik, waarvan wij als Globius ons specialiseren in de industriële tak.

Sedert begin 2012 hebben tesa en Globius een strategisch partnership gesloten waardoor Globius één van tesa’s verkozen technische distributeurs is. Daardoor kunnen we u nog beter en sneller helpen:

  • Door het uitgebreid gamma aan kwalitatieve tesa-kleefbanden kunnen wij voor u het juiste product vinden dat geschikt is voor uw specifieke toepassing.
  • De garantie op een uitstekende kwaliteit van de producten biedt u een vlotte verwerking in elke stap van uw productieproces.
  • Dankzij onze toegang tot tesa’s best uitgeruste laboratoria kunnen wij samen met u op zoek gaan naar een oplossing voor zelfs de meest extreme en technische uitdagingen.
  • Door de samenwerking met tesa zijn we als eersten op de hoogte van de technische ontwikkelingen en innovaties, waardoor we u nog sneller kunnen helpen.
  • Dankzij de combinatie van ons lokaal voorraadbeheer en de hoge servicegraad van tesa hoeft u nooit lang op uw bestelling te wachten.  


In ons tesa gamma vinden we niet enkel verpakkingstape en kleefbanden voor gebruik in specifieke toepassingen, maar uiteraard ook de bijhorende dispensers en zelfs volledig geïntegreerde systeemoplossingen.

Contacteer ons voor meer informatie.

Tape en toebehoren

Tape en tape dispensers, afrolsystemen, dozen vormen, dozen sluiten

Meer info

Wikkelen

Folie en foliedispensers, horizontale wikkelaars, palletwikkelaars

Meer info

Omsnoeren

Omsnoeringsband, toebehoren, apparaten en omsnoeringsmachines

Meer info

Krimpverpakken

Krimpfolie (PE, PVC en POF),
hoeklassers en krimptunnels

Meer info